кадър Нова твОще не е дошло времето за разхлабване на противоепидемичните

...
кадър Нова твОще не е дошло времето за разхлабване на противоепидемичните
Коментари Харесай

Доц. Любомира Гломб: Рано е за разхлабване на мерките

кадър Нова тв

Още не е пристигнало времето за разхлабване на противоепидемичните ограничения у нас. Рано е, без значение че има наклонност за понижаване на случаите с К19.

Това разяснява вирусолога доцент Любомира Николаева-Гломб в ефира на Нова телевизия, съобщи.

Тя изрично уточни, че е рано да се приказва и за реализиране на групов имунитет против инфекцията. По думите й това няма да стане през тази година.

“Така се основава нуждата от произвеждане на доста дози от имунизацията. Технологично време изисква и убеждението на хората, че би трябвало да се опасяваме от вируса, а не от имунизацията ”, уточни доцент Гломб. 

Определи темповете на имунизацията у нас като положителни, макар че броят на имунизираните не е висок, а други нейни сътрудници го дефинираха като муден. 

“Вече имам много сътрудници на първа линия, които са ваксинирани, и дръзвам да настоявам, че нямат никакви недоволства, с изключения на общоприетото зачервяване на мястото на слагане ”, уточни още доцент Гломб.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР